"Jen ten zápas je ztracen, který je ztracen v naší mysli."

Rychlý kontakt:


724 932 751
jesenecsk@seznam.cz

Dzbel 124
798 53 Dzbel
IČO 65338227
Č.účtu 107-9191690227/0100







MALÝ KLUB

S VELKÝM

"B" tým dokázal podruhé v přípravě zvítězit

19.07.2009 20:08

Rezervní mužstvo má za sebou druhé přípravné utkání, a druhé vítězné. Před týdnem porazilo béčko Opatovice a v dnešním střetnutí v Olešnici vysoko porazilo rezervu Bouzova 6:2. Hráčům rezervy výrazně pomohly tři posily z "A" týmu - David Čížek, Bronislav Burian a Petr Tichý ml. Tito hráči měli prsty ve všech brankách jeseneckých. 

První branky se diváci dočkali již v úvodní minutě. Po rozehrání se míč dostal k Bronislavu Burianovi na kraj obrany, ten poslal dlouhý nákop na Petra Tichého, který přešel přes tři hráče a z rohu malého vápna přihrál míč proti noze nabíhajícího Davida Čížka, který už neměl těžkou práci.

Druhý gól zaznamenal Petr Tichý sám. Z kraje hřiště přešel přes dva protihráče a poslal míč do protipohybu gólmana Bouzova. Tímto gólem dostal Jesenec opět do vedení, když těsně před tím Bouzov vyrovnal na 1:1.

Na začátku druhého poločasu zvýšil z trestného kopu svým druhým gólem v utkání David Čížek na 3:1. 

Zanedlouho kopal David Čížek další trestný kop a Bronislav Burian se prosadil přesně umístěnou hlavičkou.

Pátý gól přidal Erik Tyl. Petr Tichý dostal dlouhý míč za obranu, dokázal přetlačit stopera Bouzova, udělal kličku gólmanovi a Tyl uklidil míč do prázdné branky.

Poslední gól Jesence vznikl opět přičiněním Petra Tichého. Ten dokázal v rohu hřiště získat míč, otočil se kolem obránce a přesným centrem našel Jiřího Kvapila, který se krásně trefil z první.

 

Bouzov "B" - Jesenec "B"  2:6, poločas 1:2

Branky Jesence: Čížek David 2, Tichý Petr, Burian Bronislav, Tyl Erik, Kvapil Jiří

Sestava Jesence: Laštůvka - Navrátil M., Stoják, Neuman, Burian - Zajíček, Čížek D., Čížek V., Tyl - Kvapil, Tichý Petr

střídali: Navrátil L., Grepl J., Vrba, Tichý Pavel, Žouželka

Hvězda utkání: Petr Tichý - Byl nejvýraznější osobou utkání. Bouzovští obránci si s ním nevěděli rady. Jeden gól vstřelil a další tři připravil.

Smolař utkání: Pavel Tichý - Při svém druhém kontaktu s míčem fauloval jednoho z domácích a donutil rozhodčího odpískat pokutový kop.