"Jen ten zápas je ztracen, který je ztracen v naší mysli."

Rychlý kontakt:


724 932 751
jesenecsk@seznam.cz

Dzbel 124
798 53 Dzbel
IČO 65338227
Č.účtu 107-9191690227/0100







MALÝ KLUB

S VELKÝM

"B" tým vedl 4:0, přesto nedokázal zvítězit

27.07.2009 12:29

Ve svém třetím přípravném utkání se béčko střetlo s Vilémovem a mělo na dosah třetí vítězství v řadě. Během první půl hodiny si vypracovali domácí náskok 4:0, ale nedokázali ho zužitkovat.

Už ve druhé minutě mohli jít domácí do vedení, když se po pěkné kombinaci na hranici velkého vápna uvolnil Jiří Kvapil, ale jeho střela skončila jen na tyči.

Ve 14. minutě se už jesenečtí mohli radovat. Po dlouhém nákopu přetlačil stopera Vilémova Erik Tyl, hostující gólman včas nevyběhl a Tyl poslal míč kolem jeho levé nohy přesně k tyči. 

O tři minuty později dostal Tyl kolmou přihrávku mezi hostující obránce. Potáhl si míč na roh malého vápna, dokázal odcentrovat a na zadní tyči uklidil míč do branky Jiří Kvapil.

Běžela 20. minuta utkání, když se Erik Tyl dostal do další šance. Prošla na něj další z kolmých přihrávek a domácí útočník si dokázal poradit s vyběhnuvším brankářem, když mu udělal dlouhou kličku a s jistotou zakončil - 3:0.

Přesně po půl hodině hry dostali domácí výhodu pokutového kopu. Pavel Tichý zatáhl míč do vápna hostů, při střele byl faulován a následnou penaltu bezpečně proměnil Jiří Stoják.

Ve 33. minutě se hosté nadechli k velkému obratu. Útočník Vilémova se uvolnil na hranici velkého vápna, vystřelil a s pomocí teče jednoho z obránců dokázal snížit na 4:1.

O tři minuty na to vstřelili hosté druhou branku. Střela z dvaceti metrů Laštůvku v brance domácích neohrozila, protože byla sražena k jedomu z vilémovských, ale ten z pozice na hraně ofsajdu snížil na rozdíl dvou branek. 

Ani ne za další dvě minuty využil velké chyby domácí obrany útočník Vilémova. Ujal se míče a utíkal sám na branku, gólmanovi udělal dlouhou kličku doprava a rozdíl byl už pouze jednobrankový.

Minutu před koncem poločasu se hosté dočkali vyrovnání. Další chybu domácích obránců potrestal svým důrazem kapitán Vilémova - 4:4.

V 52. minutě mohli jít hosté do vedení, ale Laštůvka skvělým reflexivním zákrokem svůj tým na brankové čáře podržel.

To, co se nepovedlo hostům v 52. minutě, dokázali o šest minut později. Po nepříliš nebezpečné akci se prosadil mezi třemi obránci útočník hostů, když skrytou střelou překonal domácího brankáře.

Poslední gólový zápis přinesla 76. minuta. Brankář hostů si kuriózním odkopem za svá záda vstřelil vlastní branku, když na něj dorážel Jan Kvapil.

 

Jesenec "B" - Vilémov 5:5, poločas 4:4

Branky Jesence: Tyl 2, Kvapil Jiří, Stoják, vlastní

Sestava Jesence: Laštůvka - Navrátil M., Stoják, Neuman, Grulich - Tichý Pavel, Zajíček, Kvapil Jiří, Vrba - Tyl, Čížek

střídali: Navrátil L., Tichý Z., Žouželka, Kvapil Jan

Hvězda utkání: Erik Tyl - Dal dvě branky, třetí gól připravil a objevil se i v dalších šancích.

Smolař utkání: Vladimír Čížek - Objevil se ve třech stoprocentních brankových příležitostech, ale ani jednu nedokázal bohužel po svůj tým využít.