"Jen ten zápas je ztracen, který je ztracen v naší mysli."

Rychlý kontakt:


724 932 751
jesenecsk@seznam.cz

Dzbel 124
798 53 Dzbel
IČO 65338227
Č.účtu 107-9191690227/0100







MALÝ KLUB

S VELKÝM

První mužstvo nedalo dvě penalty a prohrálo

27.07.2009 13:44

Proti třetímu mužstvu Krajského přeboru uplynulé sezony - Kralicím se v sobotu postavili hráči "A" týmu. Ve vyrovnaném utkání mohli diváci vidět spoustu povedených akcí a gólových příležitostí, zápas však přinesl pouze jednu branku a navíc do domácí sítě.

V desáté minutě se poprvé výrazněji předvedli kraličtí. Po pěkné kombinaci ve středu hřiště se ke střele z vápna dostal Růžička, ale jeho střelu dokázal zablokovat Martin Klicpera.

První zajímavější akce domácích přišla ve 13. minutě. Po centru Buriana se do šance dostal Jiří Tichý, ale jeho střelu hlavou Kofroň zlikvidoval.

O minutu později se už jesenečtí mohli radovat z gólu, ale Horákovu střelu z dvaceti metrů hostující gólman vytlačil s vypětím všech sil na roh.

V 28. minutě se po narážečce s Konečným dostal do šance Takáč, ale jeho obstřel skončil na tyči Kofroňovy branky. 

32. minuta přinesla dosud největší šanci střetnutí. Po faulu na Konečného si David Čížek postavil míč ve vzdálenosti 25 metrů od branky Kralic. Jeho krásný trestný kop však skončil na spojnici bezmocného Kofroně. Následnou hlavičkou se neprosadil z dorážky ani Takáč.

Co se nepovedlo domácím, dokázali Kralice ve 36. minutě. Po centru od poloviny hřiště si míč sklepl Halenka a přesnou střelou z vápna překonal Hradila - 0:1.

Po rychlém breaku mohli Kralice ve 39. minutě zvýšit své vedení, ale přízemní střelu Hradil vytlačil na roh.

Ve 43. minutě měl velkou šanci Petr Tichý ml., ale po centru Takáče nedokázal v tísni z malého vápna trefit branku.

Ve 45. minutě dostali domácí šanci na vyrovnání, ale Martin Klicpera neproměnil jak pokutový kop, tak ani následnou dorážku.

Začátek druhého poločasu se převážně odehrával ve středu hřiště, z tohoto přetahován vybočila 65. minuta. Do velké šance se dostal Kratina, ale téměř jisté brance zabránil Karel Laštůvka v domácí brance.

Kraličtí měli více ze hry, ale ani jednu brankovou příležitost nedokázali využít, za což mohl přijít trest v poslední minutě utkání. Po faulu na Abraháma nařídil rozhodčí druhý pokutový kop v utkání. Na značku penalty si míč postavil Josef Konečný, ale jeho nepříliš umístěnou střelu Kaštyl chytil.

 

Jesenec - Kralice na Hané 0:1, poločas 0:1

Sestava Jesence: Hradil - Burian, Tichý Petr st., Klicpera, Horák - Takáč, Konečný, Čížek, Ullmann - Tichý Jiří, Tichý Petr ml.

střídali: Laštůvka Karel, Abrahám, Václavek, Laštůvka Martin, Kuřitka

Hvězda utkání: -

Smolaři utkání: Martin Klicpera, Josef Konečný - Ani jeden neproměnil svůj pokutový kop, který orámoval konec poločasů.