"Jen ten zápas je ztracen, který je ztracen v naší mysli."

Rychlý kontakt:


724 932 751
jesenecsk@seznam.cz

Dzbel 124
798 53 Dzbel
IČO 65338227
Č.účtu 107-9191690227/0100







MALÝ KLUB

S VELKÝM

Vyjádření předsedy klubu

24.02.2021 19:24

Vážení rodiče, hráči a přátelé našeho klubu,

Chtěl bych Vás pozdravit a informovat o dění v klubu. I v této době určitě nečinně nesedíme a nečekáme, ale snažíme se jednat. Určitě jste to v poslední době i pocítili.

V první řadě bych se chtěl ohradit vůči některým nařčením, které se poslední dobou šíří Konicí. Mohu říci za výbor i klub, že tato fáma se nezakládá na pravdě. Nechci to tu rozebírat a komentovat. Je to pravděpodobně zase nekalá hra některých zakomplexovaných individuí, která rozmíchávají oheň mezi naším mužstvem a Sokolem Konice.

V první řadě bych byl rád, abyste nerezignovali na fotbal a snažili se trénovat individuálně co to dá. Určitě se nám to pak v budoucnu vrátí. Dále bych chtěl apelovat na zdravou partu, kterou se snažíme držet i v dnešních dnech. Buďme soudržní. Pokud tak budeme jednat, úspěchy nás neminou.

Je vidět, že i tisk (PV Večerník) si našeho počínání všiml. Za tuto práci děkuji nejen trenérům, ale především Vám rodičům, kteří nám věříte a pomáháte, třeba jen tím, že nám děti na trénink či zápas přivezete. Jste v tomto úžasní.

V dalších týdnech a měsících očekáváme, že se soutěže pravděpodobně nerozjedou. Nicméně ani ostatní kluby nespí a budou se snažit doplňovat své týmy. Možná budete v tomto období osloveni s možností přestupu. Určitě se nebráníme posunu hráčů výše, pokud víme, že se mohou více rozvíjet v jiném, kvalitnějším klubu. Tím nechci ale snižovat kvalitu našich tréninků, potažmo našich trenérů. Ty jsou na vysoké úrovni a děláme pro to maximum. Byl bych velice rád, pokud někdo tuto potřebu cítí, aby to nejdříve konzultoval s trenéry a výborem a nečinil hned ukvapené závěry. Za to bych Vám chtěl dopředu poděkovat.

Novou informací v klubu je, že Petr Tichý st. se bude naplno věnovat nynějším mladším žákům, a tudíž nadobro opouští kormidlo A mužstva.

A mužstvo přebírá jako hlavní trenér Martin Liška, který se pokusí A mužstvo stabilizovat a snahou bude i postupně omlazovat tento kádr. Jsem rád, že A mužstvo přebírá hráč, který ve své fotbalové kariéře toho hodně prožil a své zkušenosti může předávat dál. Držím mu palce a doufám, že se mu tento nelehký úkol podaří splnit.

A nejen v našem klubu se něco děje. Jistě sledujete i vývoj ve fotbalovém dění v republice. Především dění ve FAČR. Čekají nás Valné hromady okresu a i kraje. Uvidíme, zda se podaří český fotbal znovu nastartovat. Věřím, že i tady dojde ke změnám k lepšímu a bude se nám lépe dýchat a pracovat.

Určitě i nás čeká Valná hromada v průběhu března, dubna či května (dle možností Covid). Byl bych rád, kdybyste se všichni zúčastnili jako členové či jako příznivci a vyjádřili i svůj názor na dění v klubu, potažmo přinesli i nové myšlenky a názory, které by nás posunuly zase o kus dále.

Díky Vám za čas, který jste věnovali těmto řádkům a přeji všem, ať se brzy spolu osobně setkáme zase na hřišti.

Váš předseda - Stanislav Polcr