"Jen ten zápas je ztracen, který je ztracen v naší mysli."

Rychlý kontakt:


724 932 751
jesenecsk@seznam.cz

Dzbel 124
798 53 Dzbel
IČO 65338227
Č.účtu 107-9191690227/0100







MALÝ KLUB

S VELKÝM

Vyrovnaný zápas "A" tým prohrál

30.07.2009 11:50

Druhé utkání s účastníkem Krajského přeboru v řadě jesenečtí prohráli. Dokázali však, že se s mužstvy z vyšší soutěže mohou měřit a sehrát s nimi vyrovnaná klání. Po závěrečném hvizdu v utkání s Litovlí ztráceli jesenečtí fotbalisté stejně jako s Kralicemi jedinou branku. Prohra 2:1, ale hlavně předvedená hra v prvním poločasu je příslibem pro těžký start soutěže na hřišti nováčka z Kojetína. 

Jesenečtí hráči měli v úvodu utkání několik slibných šancí, ale ani Martin Laštůvka, Jiří Tichý nebo Josef Konečný ve slibných příležitostech neuspěli. Po prvním poločasu, který skončil bez branek, se v druhém dějství iniciativy ujali domácí hráči. Ti využili ztráty míče Jesence a po rychlém breaku šli do vedení.

Litovel těžila hlavně z širokého kádru. Do druhé půle zasáhlo pět náhradníků a to se výrazně projevilo na držení míče. Domácí přidali druhý gól po dalekonosné střele, kterou proti slunci Hradil včas neuviděl.

Snížení nepřinesly ani střely Petra Tichého ml. a Josefa Konečného, které skončili na břevně, respektive na tyči. 

Pět minut před koncem se jesenečtí přeci jen branky dočkali. Po faulu na Davida Abraháma se z pokutového kopu prosadil Tomáš Ullmann. 

 

Litovel - Jesenec 2:1, poločas 0:0

Branka Jesence: Ullmann

Sestava Jesence: Hradil - Takáč, Tichý Petr st., Klicpera, Horák - Abrahám, Konečný, Čížek, Laštůvka Martin, Ullmann - Tichý Jiří

střídali: Tichý Petr ml., Václavek, Laštůvka Karel, Kuřitka

Hvězdy utkání: Antonín Hradil, Karel Laštůvka - Svůj tým podrželi, když zlikvidovali několik vyložených šancí domácích.

Smolař utkání: -