"Jen ten zápas je ztracen, který je ztracen v naší mysli."

Rychlý kontakt:


724 932 751
jesenecsk@seznam.cz

Dzbel 124
798 53 Dzbel
IČO 65338227
Č.účtu 107-9191690227/0100







MALÝ KLUB

S VELKÝM

Áčko dvakrát vedlo, ale nakonec bralo jen bod

19.04.2010 19:21

Jesenečtí nastoupili do utkání s Opatovicemi v okleštěné sestavě, bez krajního záložníka Michala Takáče a hlavně bez špílmachra Davida Čížka, dlouhodobě chybí obránce Bronislav Burian.   

Domácí vstoupili do utkání dobře, když hned v úvodu utkání vstřelil branku Jiří Tichý, který se na velkém vápně obtočil kolem obránce a přesnou střelou na první tyč poprvé měnil skóre.  Opatovičtí vyrovnali ještě do poločasu, povedlo se jim to po přesném přímém kopu. Míč ve zdi tečoval Jiří Tichý a Hradil na tvrdou střelu k tyči už zareagovat nestihl. Hosté měli ještě v první půli dvakrát smůlu, když trefili konstrukci branky. 

Druhá polovina utkání přinesla hned na začátku velkou šanci Laštůvkovi, ale domácí záložník hostujícího brankáře nepřehodil. Jesenečtí se přeci jen vedoucího gólu dočkali v 65. minutě, když se krásně na zadní tyč trefil z přímého kopu Ullmann. Opatovice však dokázali zanedlouho podruhé srovnat, když se opět trefili tvrdou střelou z trestného kopu. 

Domácí se snažili vstřelit třetí branku, ale ani závěrečný tlak gól nepřinesl.

Jesenec - Opatovice 2:2 (1:1)

branky Jesence: Tichý Jiří, Ullmann Tomáš

sestava Jesence: Hradil - Václavek, Tichý Petr st., Klicpera, Horák - Tichý Petr ml., Konečný, Laštůvka, Blaha - Tichý Jiří, Ullmann

 

Pavlovice - Jesenec "B" 3:0