"Jen ten zápas je ztracen, který je ztracen v naší mysli."

Rychlý kontakt:


724 932 751
jesenecsk@seznam.cz

Dzbel 124
798 53 Dzbel
IČO 65338227
Č.účtu 107-9191690227/0100







MALÝ KLUB

S VELKÝM

Áčko v prvním přípravném zápase remizovalo

22.07.2009 00:30

Pouze remízu dokázalo uhrát "A" mužstvo ve svém prvním přípravném utkání. Střetnutí s Hanou Prostějov se mělo hrát již v sobotu, ale kvůli nezpůsobilému terénu se odehrálo až v úterý.

Jesenečtí nastoupili do utkání odvážně a dali Hané vědět, kdo že hraje vyšší třídu. Áčko si dokázalo vytvořit několik nebezpečných příležitostí a hrozilo hlavně ze standartních situací. Gólem však ani jedna šance neskončila. Hráči Hané téměř celý poločas bránili vlastní šestnáctku a soustředili se na to, aby neudělali zbytečnou chybu.

To se však nepovedlo domácím. Ve 40. minutě Haná získala míč u postraní čáry, přišla rychlá přihrávka na střed a útočník Hané dokázal využít podklouznutí Martina Klicpery a poslal hosty do vedení 1:0.

Po změně stran jeseneční opět zatlačili Hanou před vlastní vápno, ale vyrovnávací gól to nepřineslo, naopak. V 60. minutě se útočník Hané dostal k míči, obešel váhajícího Klicperu a chladnokrevně zakončil - 0:2.

O deset minut později se jesenečtí konečně dočkali. Snížení zařídil přesnou trefou kanonýr Jiří Tichý, který nastoupil až do druhé půle.

V minutě osmdesáté se domácí dočkali vyrovnání, když po rohovém kopu a přiťuknutí Jiřího Tichého dokázal prostřelit gólmana Hané Bronislav Burian.

Nakonec tedy došlo k zasloužené dělbě pomyslných bodů.

 

Jesenec - Haná Prostějov 2:2, poločas 0:1

Branky Jesence: Tichý Jiří, Burian

Sestava Jesence: Hradil - Burian, Tichý Petr st., Klicpera, Horák - Abrahám, Takáč, Čížek D., Ullmann - Konečný, Tichý Petr ml.

střídali: Tichý Jiří, Kuřitka, Václavek, Kvapil, Čížek V.

Hvězda utkání: Bronislav Burian - Celý zápas byl velice aktivní, do vápna posílal jeden míč za druhým. Své povinnosti obránce si splnil na jedničku a ještě dokázal vstřelit vyrovnávací branku.

Smolař utkání: Martin KlicperaZápas se mu vůbec nepodařil, po jeho chybách dokázali hosté vstřelit oba góly.