"Jen ten zápas je ztracen, který je ztracen v naší mysli."

Rychlý kontakt:


724 932 751
jesenecsk@seznam.cz

Dzbel 124
798 53 Dzbel
IČO 65338227
Č.účtu 107-9191690227/0100







MALÝ KLUB

S VELKÝM

Čtyři penalty a osm gólů. Tak vypadal souboj záložních týmů Jesence a Hané

12.10.2010 18:29

Haná Prostějov „B“ si jako nováček III. třídy vede velmi dobře a vede tabulku. To záložní tým Jesence se po prvních vydařených zápasech propadá na spodní místa. Jesenec však dokázal v předchozím domácím utkání obrat o body silný Vícov, takže Hanou nečekalo na hřišti ve Dzbeli nic jednoduchého.   

To se potvrdilo hned zkraje první půle. Domácí dostali možnost kopat během dvou minut dva pokutové kopy. První penaltu odpískal rozhodčí za faul, druhá byla důsledkem hraní rukou v šestnáctce. Obě penalty proměnil Petr Tichý starší, který se pro tento zápas objevil na pozici stopera.

Korekce skóre přišla zanedlouho. V hlavní roli byl opět rozhodčí Střecha, který souboj ve vápně Jesence ohodnotil jako penaltový.

Haná srovnala několik minut před koncem poločasu, když využila nedorozumění domácích obránců. Aby toho nebylo málo, ještě před posledním hvizdem první poloviny utkání obrátili hráči hostů vývoj zápasu ve svůj prospěch na 3:2.

Jesenec dokázal na vedení hostů odpovědět v šedesáté minutě, kdy se z trestného kopu trefil s velkým přispěním hostujícího brankáře Spurný.  

Čtvrt hodiny před koncem fauloval Neuman ve vápně hráče Hané a na řadu přišla čtvrtá penalta utkání, tu prostějované využili také, dostali se do vedení 4:3.

Přestřelku završil tři minuty před koncem domácí Zapletal, který hlavičkou dokázal využít prudký centr ze strany hřiště od Laštůvky.

 

SK Jesenec „B“ – Haná Prostějov „B“ 4:4 (2:3)

branky Jesenece: 2 Tichý Petr st., Spurný, Zapletal

sestava Jesence: Grepl – Grulich, Tichý Petr st., Tichý Ladislav, Navrátil Lukáš (46. Neuman) – Laštůvka, Kvaššay, Svoboda, Zapletal – Vopelka Martin (82. Navrátil Rostislav), Ullmann (56. Spurný)