"Jen ten zápas je ztracen, který je ztracen v naší mysli."

Rychlý kontakt:


724 932 751
jesenecsk@seznam.cz

Dzbel 124
798 53 Dzbel
IČO 65338227
Č.účtu 107-9191690227/0100







MALÝ KLUB

S VELKÝM

Jesenec dostal od Dubu lekci z produktivity

29.03.2010 18:09

Roman Jedlička, nový trenér jeseneckých fotbalistů, zažil hořkou premiéru při mistrovském utkání na lavičce mužského týmu. Podzimní střetnutí mezi Jesencem a Dubem nad Moravou skončilo remízou 2:2, ale Jesenci se tentokrát bodovat nepodařilo. Z Dubu odjížděli s vysokou porážkou 4:1.

Průběh utkání ovlivnila už čtvrtá minuta, kdy se zranil stoper Jesence Petr Tichý st., musel vystřídat a jesenečtí tak přišli o jistotu v defenzivě.

Ve třinácté minutě se do vedení dostali hosté. Před pokutovým územím se k míči dostal nejdřív Konečný, pohotově vystřelil a míč se odrazil od břevna do branky Dubu.

O dvě minuty později měl velkou šanci ke zvýšení skóre Burian, ale ten po centru Čížka z levé strany domácího brankáře z malého vápna nepřekonal.

Na konci první dvacetiminutovky domácí vyrovnali po opakovaném rohovém kopu. Stopera Klicperu předskočil ve výskoku domácí Zubal a hlavičkou se přesně trefil k tyči Hradilovy branky.

Jesenečtí působili po srovnání nekoncentrovaně, a toho dokázali domácí využít ke zvratu ve skóre. Na dlouhý aut až na penaltu si naběhl Došlík, který měl dostatek prostoru na to, aby další přesnou hlavičkou překonal hostujícího gólmana.

Těsně před koncem poločasu ztratil míč na polovině hřiště jesenecký Ullmann. Šálek dostal kolmou přihrávku a běžel sám ze strany na Hradila, který se mu pokusil zmenšit střelecký úhel. Domácí útočník se své šance nezalekl a přesnou střelou na zadní tyč zvýšil vedení svého týmy na dvoubrankový rozdíl.

„Paradoxně mě ten gól moc nepřekvapil, je těžké něčemu podobnému zabránit, když vám na tréninky poslední tři týdny chodí jen polovina obrany,“ zlobil se Jedlička.

V sedmdesáté minutě se před domácího brankáře dostal střídající Blaha, při snaze o střelu byl faulován a rozhodčí odpískal penaltu. K té se postavil Klicpera, ale jeho střelu brankář vyrazil a ani následnou dorážku hostující stoper neproměnil.

Za pět minut po neproměněné penaltě se do dalšího úniku dostal domácí Šálek. Se svou šancí naložil podobně jako v první půli, a střelou kolem hostujícího brankáře zvýšil na 4:1 pro Dub.

Jesenečtí v závěru zatlačili domácí na vlastní polovinu, ale vážnější šanci si nevytvořili, naopak Dub ještě v poslední minutě nastřelil tyč.

Dub nad Moravou – Jesenec 4:1, (3:1)

branky: 2 Šálek, Zubal, Došlík - Konečný

Sestava Jesence: Hradil – Burian, Tichý Petr st.(4. Václavek), Klicpera, Horák – Ullmann (46. Blaha), Čížek, Konečný, Takáč – Tichý Petr ml., Tichý Jiří      

+ fotogalerie 

 

Martin Laštůvka