"Jen ten zápas je ztracen, který je ztracen v naší mysli."

Rychlý kontakt:


724 932 751
jesenecsk@seznam.cz

Dzbel 124
798 53 Dzbel
IČO 65338227
Č.účtu 107-9191690227/0100







MALÝ KLUB

S VELKÝM

Jesenečtí si napravili reputaci v derby proti Mostkovicím

01.06.2010 21:09

Jesenec čekal po týdnu, kdy prohrál ve Slatinicích, soupeř z druhého pólu tabulky – Mostkovice. Zatímco tým z lázeňského městečka je na průběžném druhém místě, Mostkovice jsou až na úplném chvostu I. A třídy a s největší pravděpodobností tuto třídu už v příští sezoně hrát nebudou. Domácí tak měli velkou možnost, jak si po Slatinicích spravit chuť. 

Velmi podmáčený terén ovlivnil celý zápas, který provázelo z obou stran mnoho nepřesností a fotbalisté si mohli připadat jako na ledě. Přeci jen o něco lépe si počínali domácí a zaslouženě se dostali zásluhou Jiřího Tichého do vedení. Přihrávku ze strany hřiště ještě Konečný přesně nezakončil, ale dokázal posunout míč na zadní tyč na jeseneckého střelce a ten nabídnutou šancí nepohrdl a poslal míč s přehledem do sítě.    

Další branka na sebe nenechala dlouho čekat. Michal Takáč se na straně hřiště dobře uvolnil, nacentroval a míč si do vlastní branky zahlavičkoval jeden z mostkovických hráčů. Hráči odcházeli i přes další šance v poločase do šaten za stavu 2:0.

Druhá půle začala opět lépe pro domácí, další centr ze strany hřiště, se kterými měla hostující obrana velké potíže, se dostal až k Jiřímu Tichému a ten s velkou dávkou štěstí zvýšil na tříbrankový rozdíl.

Mostkovičtí ale nedlouho na to dokázali snížit. Burian hlavičkoval malou domů na Hradila, ale u míče byl dříve hostující hráč, ten poslal míč před vápno a jeden z dobíhajících mostkovických už měl před sebou jen prázdnou branku, čehož dokázal využít.

Ovšem hosté se neradovali z gólu dlouho, aktivní Jiří Tichý střílel po rohu z otočky do skoro odkryté branky a míč ještě stačil hrudníkem usměrnit do sítě domácí záložník Burian, který svým gólem rozhodl o konečném výsledku.

Jesenec – Mostkovice 4:1 (2:0)

branky Jesence: 2 Tichý Jiří, Burian, vlastní

sestava Jesence: Hradil – Václavek, Tichý Petr st., Klicpera, Horák – Burian, Čížek, Konečný, Takáč – Tichý Petr ml. (70. Blaha), Tichý Jiří (70. Kuřitka)