"Jen ten zápas je ztracen, který je ztracen v naší mysli."

Rychlý kontakt:


724 932 751
jesenecsk@seznam.cz

Dzbel 124
798 53 Dzbel
IČO 65338227
Č.účtu 107-9191690227/0100







MALÝ KLUB

S VELKÝM

Jesenečtí si poradili se silným Medlovem

15.03.2010 15:00

Podle rozlosování jarní části soutěže mělo jít v zápase Jesence s Medlovem o generálku do bojů o body v I. A třídách KFS Olomouc, jestli tomu tak opravdu bylo, se rozhodne ve středu, kdy se bude jednat o možném odložení prvního jarního kola. Medlov je ve své skupině na čtvrté pozici se ztrátou šesti bodů na první Oskavu. Jesenečtí obsadili po podzimu šestou příčku a jejich ztráta na vedoucí Lipník nad Bečvou činí deset bodů. 

Zápas přinesl mnoho pěkných momentů, ale také několik nepřesností. Oboustranně atraktivní duel se musel divákům na konické umělé trávě líbit. Branky padly sice jen dvě, ale hned pětkrát se po střelách obou celků ozvala tyč. Větší smůlu měli hosté, kteří brankovou konstrukci nastřelili čtyřikrát. O jeseneckou tyčku se přičinil Petr Tichý ml., který se pokoušel přehodit brankáře Medlova, ale míč v síti neskončil. 

Po bezbrankové první půli byli v druhém poločase aktivnější domácí a zaslouženě se dostali do vedení. Na kolmou přihrávku za obranu si naběhl Petr Tichý ml. a z úrovně penalty překonal gólmana hostů. Hra se postupem času vyrovnávala, ale branka nepadla ani na jedné straně. Posledních dvacet minut přebral iniciativu Medlov, ale jejich snahu o vyrovnání překazil David Čížek, který se z trestného kopu trefil nechytatelně do šibenice. 

Jesenec - Medlov 2:0, poločas 0:0

branky: Tichý Petr ml., Čížek David

SK Jesenec: Hradil - Burian, Václavek, Tichý Petr st., Horák - Laštůvka (85. Tyl), Čížek, Konečný, Ullmann - Tichý Jiří, Tichý Petr ml.