"Jen ten zápas je ztracen, který je ztracen v naší mysli."

Rychlý kontakt:


724 932 751
jesenecsk@seznam.cz

Dzbel 124
798 53 Dzbel
IČO 65338227
Č.účtu 107-9191690227/0100







MALÝ KLUB

S VELKÝM

Laštůvka pokořil Přemyslovice čtyřmi góly

29.10.2009 21:01

 

Béčko nastupovalo do zápasu s dobrou výsledkovou sérií na vlastním hřišti a proti Přemyslovicím jí chtělo prodloužit. Tyto plány však nechtěli hosté naplnit a hned v úvodu utkání se dostali do vedení, když se prosadil bývalý hráč Jesence Kovář.

Vyrovnání přišlo o několik okamžiků později. Takáč si z pozice stopera naběhl na místo krajního záložníka a přihrál na střed Laštůvkovi. Ten přešel přes svého strážce, a i když měl míč na dlouhou nohu, vystřelil a srovnal skóre na 1:1. 

O deset minut později se však hosté dostali znovu do vedení. Přízemní centr na zadní tyč opět zužitkoval Kovář, který prostřelil v té době chytajícího Grulicha, který v brance nahradil Karla Laštůvku. Stabilní jednička jeseneckých si v jednom z předchozích soubojů obnovila zranění kolena a musela vystřídat.

Domácí dokázali vyrovnat po pětatřiceti minutách. Krajní záložník hostů zahrál ve vápně rukou a rozhodčí ukázal na značku pokutového kopu. Míč si postavil Martin Laštůvka a přesnou střelou k tyči srovnal stav zápasu podruhé.

Těsně před koncem poločasu se domácí poprvé ujali vedení. Konečný přiklepl míč hrudníkem Tylovi, ten si míč ještě posunul a poslal míč těsně kolem brankáře Přemyslovic do sítě.  Ve stejné době byl po úderu do tváře stopera Stojáka vyloučen jeden z hostů.

Do druhé půle nastoupil do jesenecké branky Navrátil. Hned na začátku druhého poločasu odskočili domácí svému protivníkovi na rozdíl dvou branek. Tichý zatáhl míč podél autové čáry až do šestnáctky, přihrál po sebe, kam si naběhl Laštůvka a zkompletoval svůj hattrick.

Pátou a šestou branku domácích přidali po samostatných akcích Konečný s Tichým. Petr Tichý si na šestnáctce pohrál s dvěma obránci a technickou střelou překonal brankáře hostů. Josef Konečný platil na přemyslovickou obranu svou rychlostí a technikou. Tyto atributy zužitkoval při samostatné akci, když přešel přes tři soupeře a s přehledem překonal strážce hostující branky.

Sedmý hřebíček do rakve Přemyslovic zabil Martin Laštůvka, který si naběhl na centr Stojáka a prodloužil ho do sítě.

Domácí si konec zápasu užívali a předváděli pěkné kombinace, které však už další gól nepřinesly.

 

Jesenec „B“ – Přemyslovice „B“ 7:2, (3:2)

Branky Jesence: Laštůvka 4, Tyl, Tichý, Konečný

Sestava Jesence: Laštůvka K. (15. Tichý P.) -  Navrátil M., Stoják, Takáč, Grulich (46. Navrátil J.) – Tyl, Kvapil (75. Vrba), Laštůvka M., Zajíček – Čížek V., Konečný