"Jen ten zápas je ztracen, který je ztracen v naší mysli."

Rychlý kontakt:


724 932 751
jesenecsk@seznam.cz

Dzbel 124
798 53 Dzbel
IČO 65338227
Č.účtu 107-9191690227/0100







MALÝ KLUB

S VELKÝM

Náměšť těsně zvítězila v Jesenci

10.06.2010 10:39

Místo klidné fotbalové středy bylo utkání Jesence s Náměští od začátku hodně vyhecované, za což mohly převážně zákroky a diskutování hostů. Postupem času se do řečí zapojovali i domácí hráči, takže místo fotbalových akcí viděli diváci spíše debatní kroužek, který proložil nějaký ten ostřejší zákrok.

První poločas se odehrál bez výraznějších brankových příležitostí, světlejším okamžikem byla krásná střela Davida Čížka z velkého vápna, tu však nešťastně srazil zády jeho spoluhráč.

Na začátku druhé půle se do vedení dostali hostující hráči. Po dlouhém nákopu přes velké vápno a dvou hlavičkách se míč dostal až do branky. Nedlouho na to se Náměšť trefila opět, když se jejich druhá branka hodně podobala té první.

Jesenec snížil patnáct minut před koncem, když Jiří Tichý dorazil pohotově odražený míč do sítě, ale to nebylo v této minutě všechno. Martin Klicpera běžel do branky pro míč, aby mohla hra rychle pokračovat, balon si vzal hostující gólman, a když k němu Klicpera dobíhal, tak ho brankař Náměště srazil k zemi. Tato chvíle přesně dokreslovala nepochopitelné chování hostů v celém zápase.  

Do branky se za vyloučeného brankáře postavil jeden z hráčů, ale domácí ani přes tři šance vyrovnat nedokázali. V poslední minutě získal míč v souboji ve vápně Petr Tichý ml. a byl faulován jedním z hostů, který ho chytil za pas a odhodil, ale rozhodčí k údivu a rozčílení všech domácích fanoušků a hráčů jasnou penaltu neodpískal.

 

Jesenec – Náměšť na Hané 1:2 (0:0)

branka Jesence: Tichý Jiří

sestava Jesence: Hradil – Václavek (65. Klicpera), Burian, Tichý Petr st. (46. Blaha), Horák – Takáč, Čížek, Konečný, Ullmann – Tichý Jiří, Tichý Petr ml.

 

Fotky z utkání naleznete ve Fotogalerii